• Dieta 2017 a
  • Dieta 2017
  • Dieta 2017 b
  • Dieta 2017 c

                   Danie dnia
 
Wtorek - 24.11.2020r.
  Zupa -  krem brokułowy z grzankami,  
  II danie:
- pierogi (porcja 7szt) do wyboru - ruskie, z mięsem, z serem, z kapustą i grzybami, z serem i szpinakiem,
- kotlet schabowy, ziemniaki, surówka,
-  
Witamy w Kuchni Brukselka
 
 
Kuchnia Brukselka serwuje jedzenie domowej receptury. Dostępne na miejscu lub na zamówienie z odbiorem osobistym a także z dowozem do domu/firmy. Kuchnia posiada również catering na imprezy okolicznościowe.


 KUCHNIA BRUKSELKA  PRZYGOTOWUJE I DOSTARCZA DIETY !!!


 

MENU TYGODNIA od 23.11. do  27.11.2020r.

PONIEDZIAŁEK
Zupa - ziemniaczana,
II danie
- pierogi (7szt.) porcja do wyboru - ruskie, z serem, z mięsem, z kapustą i grzybami, ze szpinakiem i serem, 
- kotlet schabowy, surówka, ziemniaki, 
- gulasz z kaszą, ogórek kiszony.  

 

WTOREK
Zupa - krem brokułowy z grzankami,
II danie:
- pierogi (7szt.) porcja do wyboru - ruskie, z serem, z mięsem, z kapustą i grzybami, ze szpinakiem i serem, 
- kotlet schabowy, surówka, ziemniaki, 
- schab drobiowy, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty. 

 

ŚRODA
Zupa - rosół,
II danie:
- pierogi (7szt.) porcja do wyboru - ruskie, z serem, z mięsem, z kapustą i grzybami, ze szpinakiem i serem, 
- kotlet schabowy, surówka, ziemniaki, 
- kluski leniwe z serem i sosem jogurtowo-waniliowym. 

 

CZWARTEK
Zupa - kalafiorowa, 
II danie:
- pierogi (7szt.) porcja do wyboru - ruskie, z serem, z mięsem, z kapustą i grzybami, ze szpinakiem i serem, 
- kotlet schabowy, surówka, ziemniaki, 
- potrawka warzywna z filetem, ryż, buraczki.

 

PIĄTEK
Zupa - zalewajka z ziemniakami,  
II danie:
- pierogi (7szt.) porcja do wyboru - ruskie, z serem, z mięsem, z kapustą i grzybami, ze szpinakiem i serem, 
- kotlet schabowy, surówka, ziemniaki, 
- rybne, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty.

 

 

 

  • Dowóz do godziny 15:30

- na terenie Turku powyżej trzech posiłków w cenie,

- poza miastem dodatkowa opłata w zależności od odległości,

- koszt opakowania 1 zł.

 

"Poszukujemy osoby bezrobotnej z wykształceniem minimum zawodowym z gastronomii  do pracy w kuchni w dniach od poniedziałku do piątku.
Zainteresowane osoby prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem: 603 126 127, w godzinach od 7.00 do 15.30."

 

SZYBKI KONTAKT

tel.: 603 126 127 

Zapraszamy do zapoznania się z informacją! :)