• Dieta 2017 a
  • Dieta 2017
  • Dieta 2017 b
  • Dieta 2017 c

                   Danie dnia
 
 Piątek - 13.03.2020r.
  Zupa - brokułowa, 
  II danie:
- pierogi (porcja 7szt) do wyboru - ruskie, z mięsem, z serem, z kapustą i grzybami, z serem i szpinakiem,
- kotlet schabowy, ziemniaki, surówka,
- ryba, ziemniaki, surówka z kapusty pekińskiej.
 
Witamy w Kuchni Brukselka
 
 
Kuchnia Brukselka serwuje jedzenie domowej receptury. Dostępne na miejscu lub na zamówienie z odbiorem osobistym a także z dowozem do domu/firmy. Kuchnia posiada również catering na imprezy okolicznościowe.


 KUCHNIA BRUKSELKA  PRZYGOTOWUJE I DOSTARCZA DIETY !!!


 

MENU TYGODNIA od 09.03. do  13.03.2020r.

PONIEDZIAŁEK
Zupa -pomidorowa z ryżem,
II danie:
- pierogi (7szt.) porcja do wyboru - ruskie, z serem, z mięsem, z kapustą i grzybami, ze szpinakiem i serem, 
- kotlet schabowy, surówka, ziemniaki, 
- gulasz wieprzowy z łopatki w ciemnym sosie pieczeniowym, kasza bulgur, ogórek kiszony.  

 

WTOREK
Zupa - grochówka,
II danie:
- pierogi (7szt.) porcja do wyboru - ruskie, z serem, z mięsem, z kapustą i grzybami, ze szpinakiem i serem, 
- kotlet schabowy, surówka, ziemniaki, 
- gzika z ziemniakami. 

 

ŚRODA
Zupa - jarzynowa,  
II danie:
- pierogi (7szt.) porcja do wyboru - ruskie, z serem, z mięsem, z kapustą i grzybami, ze szpinakiem i serem, 
- kotlet schabowy, surówka, ziemniaki, 
- nuggetsy z zapiekanymi ziemniakami, surówka z kapusty pekińskiej. 

 

CZWARTEK
Zupa - szczawiowa z jajkiem gotowanym, 
II danie:
- pierogi (7szt.) porcja do wyboru - ruskie, z serem, z mięsem, z kapustą i grzybami, ze szpinakiem i serem, 
- kotlet schabowy, surówka, ziemniaki, 
- pulpety drobiowe w sosie pomidorowym, ryż, marchewka gotowana z groszkiem.

 

PIĄTEK
Zupa - brokułowa,  
II danie:
- pierogi (7szt.) porcja do wyboru - ruskie, z serem, z mięsem, z kapustą i grzybami, ze szpinakiem i serem, 
- kotlet schabowy, surówka, ziemniaki, 
- ryba, ziemniaki, surówka z kiszonej kapusty.

 

 

 

  • Dowóz do godziny 15:30

- na terenie Turku powyżej trzech posiłków w cenie,

- poza miastem dodatkowa opłata w zależności od odległości,

- koszt opakowania 1 zł.

 

"Poszukujemy osoby bezrobotnej z wykształceniem minimum zawodowym z gastronomii  do pracy w kuchni w dniach od poniedziałku do piątku.
Zainteresowane osoby prosimy o kontakt telefoniczny pod numerem: 603 126 127, w godzinach od 7.00 do 15.30."

 

SZYBKI KONTAKT

tel.: 603 126 127